Ekl: Arra készülünk, hogy a Petrocub nekünk jön – Boris

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2022.08.10. 19:33
null
Michael Boris szerint még jobban is tud teljesíteni a csapata (Fotó: Török Attila)
Szerda délelőtt, tíz óra után húsz perccel szállt fel a Vidi különgépe, de már dél előtt landolt is Chisinauban. Az alig másfél órás repülést húszperces buszozás követte, helyi idő szerint 14 órakor (Moldovában egy órával előrébb járnak, mint Magyarországon) már a szállodában ebédelt a fehérvári küldöttség. A csapat kora este a mérkőzésnek otthont adó Zimbru Stadionban edzett, előtte Michael Boris vezetőedző beszélt a várakozásairól.

 

„Természetesen elemeztük a hazai meccset, és bár öt góllal nyertünk, arra jutottunk, még jobban is tudunk teljesíteni – fogalmazott a német tréner. – Nem dőlhetünk hátra, arra készülünk, hogy a Petrocub nekünk jön, és mindent elkövet a győzelem érdekében. Nem akarunk védekezni, gólokat akarunk rúgni, szeretnénk nyerni Chisinauban is. Fontos, hogy jól kezdjük a meccset, mindjárt az elején élesek legyünk. Akik eddigi kevesebb időt töltöttek a gyepen, most több szerephez juthatnak, az például nem titok, hogy a kapuban Emil Rockov kezd.”

Úgy tűnik, hazai részről a továbbjutásról lemondtak – de a szép búcsúról nem.

„Nehéz mérkőzés vár ránk a Fehérvár ellen, hiszen az első meccsen is láttuk, hogy ellenfelünk nagy játékerőt képvisel, remek játékosai vannak – idézte a molfehervarfc.hu Alexei Savinovot, a Hincesti edzőjét. – Reméljük, sok szurkoló előtt játszhatunk egy jó meccset. Nekünk a győzelem jelentene jó eredményt, tudjuk, hogy hat gólt szerezni fantasztikus tett lenne, de meg kell próbálnunk legalább megnyerni a visszavágót.”

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
CSÜTÖRTÖK
19.00:
Petrocub Hincesti (moldovai)–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen:
Mol Fehérvár FC–Petrocub Hincesti (moldovai) 5–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik