Balogh Norbert kiejtené az FCSB-t (Fotó: Lelkes Ernő)

 

„Nagyszerű érzés lesz ilyen remek stadionban játszani. Sokan lesznek, remek lesz a hangulat. Nagyon bízom a csapat erejében. Nem kell senkit sem extrán motiválni. Mindenki tudja, milyen fontos meccs vár ránk. Igaz, az első találkozón vereséget szenvedtünk, de ez nem jelent semmit. Hátravan még legalább kilencven perc. Mindent megteszünk a továbbjutás kiharcolása érdekében” – nyilatkozta a holnapi találkozó előtti sajtótájékoztatón Balogh Norbert, a DAC játékosa.

Lapunk megemlítette neki, hogy tavasszal nagy csapatoknak – a Slovannak és a Nagyszombatnak – is betalált. Az FCSB is az ilyen klubok közé tartozik.

„Az a lényeg, hogy csapatként teljesítsünk. Mindegy, ki szerzi a gólokat. A legfontosabb az, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról. Természetesen nagyszerű érzés lenne gólt szerezni a román Nemzeti Stadionban, s kiejteni az FCSB-t” – válaszolta Balogh.

„Nagyon várjuk a meccset. Nagy kihívás lesz számunkra, tudjuk, mire megy ki a játék. Elszántak vagyunk, teli erővel és energiával” – kezdte Adrián Gula, a sárga-kékek szakvezetője.

A hétvégi bajnoki mérkőzésen főleg azok kaptak lehetőséget, akik az előző meccseken kevesebbet játszottak.

„A célunk az volt, hogy szétosszuk a játékosok között a terhelést. Erősek akartunk lenne Zólyombrézón, s azok akarunk lenni Bukarestben is. Az apróságok fognak dönteni, úgy, mint az első meccsen. A hazai csapat az esélyes, de van esélyünk.”

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
CSÜTÖRTÖK
19.30:
FCSB (román)–DAC (szlovákiai) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen:
DAC–FCSB 0–1