Ekl: izlandi játékvezető Fehérváron, északmacedón a Kisvárda meccsén

Vágólapra másolva!
2022.08.03. 08:12
null
A DAC meccsét vezető szlovén Rade Obrenovic vezette tavaly a Magyarország–Andorra vb-selejtezőt (Fotó: AFP)
Megvan, kik vezetik a magyar csapatok mérkőzéseit az Európa-konferencialiga selejtezőjének 3. fordulójában. A Mol Fehérvár FC moldovai Petrocub Hincesti elleni mérkőzését izlandi, a Kisvárda moldei vendégjátékát északmacedón bíró vezeti – derült ki az UEFA honlapjáról.

A DAC augusztus 3-án, szerdán a román FCSB-t fogadja Dunaszerdahelyen, ahol a szlovén Rade Obrenovic dirigál, segítői Jure Praprotnik és Grega Kordez, a negyedik számú játékvezető Asmir Sagrkovic lesz.

Kisvárda norvég Molde HK elleni idegenbeli találkozóján az északmacedón Igor Sztojcsevszki dirigál, akinek segítői Dejan Kosztadinov, Goce Petreszki és Marjan Dejanoszki lesznek.

A Mol Fehérvár FC hazai környezetben a moldovai Petrocub Hincestit látja vendégül. A mérkőzésen izlandi játékvezetői négyes lesz, hiszen a mérkőzést Vilhjálmur Alvar Thórarinson vezeti, az egyik oldalvonalnál az angol Evertonban szereplő labdarúgó Gylfi Már Sigurdsson névrokona, a másikon Birkir Sigurdarson kap helyet, míg a negyedik számú játékvezető Helgi Mikael Jónasson lesz.

A Sepsi OSK svéd Djurgardens IF elleni találkozóján a lengyel Pawel Raczkowksi fújja a sípot, az oldalvonalnál Radoslaw Siejka és Adam Kupsik segíti a munkáját, míg a negyedik számú játékvezető Piotr Lasyk lesz.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ
Augusztus 3., szerda
20.30:
DAC 1904 (szlovákiai)–FCSB (román)
Augusztus 4., csütörtök
19.00:
Molde HK (norvég)–Kisvárda Master Good
20.00: Sepsi OSK (romániai)–Djurgardens IF (svéd)
20.55: Mol Fehérvár FC–FC Petrocub Hincesti (moldovai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik