Dzsudzsák: Olyan, mintha fateromék ellen játszanék

Vágólapra másolva!
2010.10.20. 19:23
null
Dzsudzsák megpróbálja félretenni az érzelmeket (Fotó: Havran Zoltán)
Fred Rutten, a PSV vezetőedzője és Dzsudzsák Balázs, a holland csapat magyar válogatott középpályása egy nappal a PSV elleni Európa-liga-találkozó előtt sajtótájékoztatót tartott a Puskás Ferenc Stadionban. Dzsudzsák elmondta, speciális lesz számára a mérkőzés, de megpróbálja félretenni érzelmeit. Rutten nehéz találkozóra számít, de leszögezte, hogy nyerni jöttek Magyarországra.

A sajtótájékoztatót ezúttal Dzsudzsák Balázs kezdte, aki felváltva angolul és magyarul válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Ötven jegyet adtam szüleimnek és barátaimnak, nagyon sokan kíváncsiak erre a mérkőzésre – kezdte a sajtótájékoztatót Dzsudzsák. – Szerencsés vagyok, hogy a Debrecennel játszhatok, olyan, mintha a fateromék ellen kellene pályára lépnem. Mindenkit nagyon jól ismerek a Lokinál, de most egy kicsit félre kell tenni az érzelmeket, már amennyire ez lehetséges. Azt szeretném, hogy a mérkőzés után is megmaradjon a jó hangulat, függetlenül az eredménytől.

SZAVAZÁS

Ön szerint mi lesz a Debrecen–PSV El-mérkőzés végeredménye?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A tavalyi Debrecent sokkal jobban ismertem, mint a mostanit. Úgy látom, kicsit gyengült a DVSC, régen nem fordult elő ilyen, hogy például négyet kap a Loki a Siófoktól. Mint korábban elmondtam, sokarcú csapat a Debrecen. Abban biztos, vagyok, hogy számukra is speciális lesz ez a mérkőzés, és 120 százalékos teljesítményt nyújtanak a debreceni játékosok.”

„Nagyon nehéz mérkőzés lesz ez Balázs számára, tudnia kell kezelni a frusztrációját – mondta már Fred Rutten, a PSV vezetőedzője. – De nemcsak számára, hanem nekünk is fontos a holnapi találkozó. Nem lesz könnyű dolgunk, a Debrecen Genovában is jól védekezett. Küzdelmessé válhat számunkra a találkozó, ha sokáig nem tudunk betalálni. Mindenki emlékszik még a Metaliszt elleni 5–0-s vereségre, de tisztában vagyok vele, hogy jó játékosok alkotják a magyar bajnokot. Mindenképpen nyerni jöttünk Magyarországra. Hiába lesz nehéz a mérkőzés, mi pontokért jöttünk ide. Nagyon összeszedte magát a Sampdoria, amely nagy riválisunk a csoportban, már csak miattuk is muszáj legyőznünk a Debrecent.”

A Debrecen–PSV találkozót a Story Tv4 élőben közvetíti csütörtökön 19 órától!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik