UFC: McGregornak van annyi pénze, hogy visszavonuljon – White reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.26. 11:45
Az MMA vezető szervezetének, a UFC-nek az elnöke, Dana White rövid közleményben reagált a világ legismertebb ketrecharcosa, az ír Conor McGregor bejelentésére, mely szerint 30 évesen visszavonul az MMA-tól.

„Neki megvan a pénze ahhoz, hogy visszavonuljon, és ott van a whiskey-biznisze is. Teljesen megértem őt, a helyében én is visszavonulnék. A harcoktól vonult vissza, nem a munkától” – fogalmazott közleményében Dana White. Mint ismeretes, McGregor egy whiskeyket forgalmazó céget indított 2018-ban.„Neki megvan a pénze ahhoz, hogy visszavonuljon, és ott van a whiskey-biznisze is. Teljesen megértem őt, a helyében én is visszavonulnék. A harcoktól vonult vissza, nem a munkától” – fogalmazott közleményében Dana White. Mint ismeretes, McGregor egy whiskeyket forgalmazó céget indított 2018-ban.

„A whiskey lefoglalja őt, és meggyőződésem, hogy mással is foglalkozik majd. Hihetetlen dolgokat ért el ebben a sportban, és örömmel várom, hogy a ketrecen kívül is olyan sikeres legyen, mint amilyen azon belül volt” – tette hozzá White.

A hírek szerint egyébként a Donald Cerrone elleni mérkőzésről folytak tárgyalások, de nem született egyezség, és ezután jelentette be a visszavonulását McGregor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik