McGregor egy jobbegyenestől padlót fogott, ami után Porier könnyedén befejezte a meccset(Fotók: Getty Images

 

Conor McGregor addig felfelé ívelő karrierje 2018-ban az orosz Habib Nurmagomedov elleni vereséggel tört meg, ami után kétszer is bejelentette a visszavonulását, igaz, közben azért visszatért a ketrecbe, és nagyon simán megverte Donald Cerronét, tavaly januárban.

Aztán megint kihagyott egy évet, és a UFC 257-es, Abu-dzabi gálájának főmeccsén Dustin Poirier ellen húzott kesztyűt, akit 2014-ben egyszer már legyőzött első menetes TKO-val – de már nem idézte korábbi önmagát a korábbi pehely- és könnyűsúlyú világbajnok.

Az addig is aktívabb Poirier (McGregornak a lába is megsérült az amerikai rúgásaitól, a mérkőzés után mankóval távozott az öltözőből), aki korábban szintén kikapott Nurmagomedovtól, a második menetben az ütéseivel a ketrechez szorította a meccs előtt most is felettébb magabiztos, gyors kiütést ígérő McGregort. Az ír egy jobbegyenestől lement, majd a földön is ütni kezdte őt Poirier, amikor a mérkőzésvezető leállította az egyenlőtlenné váló küzdelmet. Poirier TKO-val győzött.

Poirier ünnepelhet, visszavágott a 2014-es vereségért

 

McGregor a meccs után arról beszélt, ez egy olyan üzlet, amiben néha muszáj aktívnak lenni, tehát nem zárta ki a folytatást, de az újabb vereség után azokba a magasságokba már aligha tud visszatérni a 32 éves harcos, melyekben korábban járt…