UFC: biztossá vált, elhalasztják az áprilisi gálát

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.10. 10:05
Elhalasztják az eredetileg április 18-ra kiírt UFC 249-es gálát – ezt Dana White, a szervezet elnöke jelentette be az ESPN adásában.

Mint ismert, a gálát a tervek szerint New Yorkban rendezték volna, de a járványhelyzet miatt Andrew Cuomo kormányzó korlátozta a különböző rendezvények szervezésének lehetőségét, és végül New York állam sportbizottsága is úgy határozott, hogy a kijelölt helyszínen nem kerülhet sor a meccsre.

Mindeközben az is kiderült, hogy Dana White ragaszkodása ellenérea veretlen könnyűsúlyú világbajnokHabib Nurmagomedovés az elmúlt hét évben mind a 12 meccsét megnyerőTony Fergusonösszecsapását biztosan nem tartják meg, így kettejük találkozását immár ötödik alkalommal halasztották el.

Noha ezt követően még az volt a terv, hogy a gálára sor kerül, Ferguson is ott lesz az oktagonban, csak éppJustin Gaethjével küzd meg, a legfrissebb hírek szerint azóta változás állt be, és az egész gálát elhalasztotta a UFC.

White megerősítette az értesüléseket, hozzátéve, hogy ezt a döntést azért hozta meg, mert a szervezet médiapartnerei, a ESPN és a Disney vállalat is arra kérte, hogy halassza el az áprilisi eseményt. A UFC első embere egyúttal bejelentette, hogy határozatlan ideig egyetlen gálára sem kerülhet sor a koronavírus-járvány miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik