Tömegsport: díjazzák a sportoló közösségeket

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 16:00
Magyarországon ma a népesség 44 százaléka semmilyen formában nem sportol – a testmozgást nem túlzottan kedvelők miatt nagy vállalkozásba fogott a Decathlon áruházlánc, a sportoljma.hu oldalon ezentúl igyekszik sportoló közösségeket építeni.

Kezdj bele, és nem leszel egyedül! – hangzik a szlogen, és valóban, máris huszonegy sportág több mint ötven működő közösségéhez lehet csatlakozni. Ha valaki reggel elhatározza, hogy délben futna egyet, lehetőleg társakkal, az is hasznos információkat kap, de ha nincs ellenfele a kispályás futballcsapatnak, akkor is van esély arra, hogy a sportoljma oldal segítségével összejöjjön a derbi.

Mint Pósfai Gábor ügyvezető igazgató elmondta, díjazzák az aktív közösségeket: tíz alkalom, fotóval vagy videóval dokumentált közös sportolás után a közösség vezetője 20 (több mint tíz főnél 30) ezer forintos vásárlási utalványt kap.

Minden hónapban egy-egy ismert színész, zenész, műsorvezető is együtt sportol a vállalkozó kedvűekkel: Ábel Anita jógázást, Hajós András városi bringázást, Gianni Annoni pedig futballt ígért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik