Tokió 2020: „Fenn kell tartani a motivációt, nem szabad feladni!”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2020.07.24. 13:12
2020. július 24-én lett volna a tokiói olimpia hivatalos megnyitója, de mint ismert, a koronavírus miatt egy évvel elhalasztották a 32. nyári ötkarikás játékokat. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és Schmitt Pál, a Nemzet Sportolója üzent azoknak a magyar sportolóknak, akiknek egy évet még várniuk kell arra, hogy megmérettessék magukat a világ legnagyobb sporteseményén.  

Nagyon nehéz egy ilyen esetben azt mondani a sportolóknak, hogy maradjanak motiváltak, de ilyenkor ez a legfontosabb” üzente Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár az olimpikonoknak. Hozzátette, bízik benne, hogy miután Magyarországon később zárták be a sportlétesítményeket, majd a legkorábban nyitották meg, megteremtve az élsportolóknak azokat a feltételeket, amelyek között készülni tudnak, segítettek a céljaik elérésében.

„Nem szabad feladni!” – ezt már Schmitt Pál, a Nemzet Sportolója üzente, aki pozitív azzal kapcsolatban, hogy minél hamarabb megtalálják a koronavírus ellenszerét, s így biztonságosan lehet majd Tokióba is utazni. – Akik arra készültek, hogy idén lesz az olimpia, azok mutassanak akaraterőt, vizsgázzanak »csakazértisből«, hogy egy év múlva is ott lehessenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik