Televízió: olimpiai bajnokok ragadnak fakanalat

PIRCS ANIKÓPIRCS ANIKÓ
Vágólapra másolva!
2019.11.09. 08:28
null
Kamerer Zoltán a konyhában mutathatja meg tehetségét (Fotó: RTL Klub)
Életében először felkészülés nélkül áll rajthoz egy viadalon Kammerer Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos klasszis ezúttal fakanállal a kezében méreti meg magát az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában.

„Az év jelentős részét edzőtáborokban töltöm, amikor pedig otthon vagyok, anyukám ragaszkodik ahhoz, hogy ő főzzön nekem; évente húsz olyan nap van, amikor én sütök-főzök magamra. Öt-hat ételt kiválóan elkészítek, grillekben és steaksütésben jó vagyok, és bármit ki tudok rántani. Három desszert, a mákos guba, a tiramisu és a túrógombóc pedig csukott szemmel is megy” – mondta konyhai tudományáról a 41 éves sportoló, hozzátéve, nem „edzett” a versenyre, amelyet annak ellenére élvezett, hogy alaposan elfáradt a reggel hattól délután négyig tartó műszakban.

A Graboplast Győr kajakosa illusztris táborhoz csatlakozik, a műsor korábbi három évadában olimpiai bajnokok sora váltotta egymást a konyhapult mögött: az ugyancsak háromszoros ötkarikás győztes kajakos, Kovács Katalin és a vízilabdázó Szécsi Zoltán, továbbá Risztov Éva, Csollány Szilveszter, Dombi Rudolf és Vajda Attila is belevágott a gasztronómiai kalandba, amiként Pauman Dánielt, Tóth Marcellt, Verrasztó Dávidot és Kabát Pétert is láthatták a tűzhely körül sürgölődni a nézők.

Sőt, többen is igen eredményesen forgatták a fakanalat: az első sorozatban Kovács Katalin, a harmadikban Risztov Éva jutott a döntőbe – mindketten ezüstérmesek lettek. Hogy Kammerer Zoltánnak sikerül-e lefőznie a korábbi évadokban szereplő pályatársait, kiderül a tévés gasztroreality legújabb, hétfőn kezdődő szériájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik