Sznúker-vb: O'Sullivan felesleges kockázatnak tartja a nézők beengedését

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.22. 18:39
Ronnie O'Sullivan, minden idők egyik legjobb játékosa szerint felesleges kockázatot jelent, hogy korlátozott számban beengednek nézőket a sznúker-világbajnokságra.

„Szerintem jelenleg elég, hogy a sportot csak televízióban lehet követni. Felesleges kockázat beengedni a nézőket. Nem hiszem, hogy emberi életeket kellene kockára tenni” – fogalmazott az ötszörös világbajnok, aki szerint ráadásul a korlátozott számú közönség a képernyőn sem mutat majd jól.„Szerintem jelenleg elég, hogy a sportot csak televízióban lehet követni. Felesleges kockázat beengedni a nézőket. Nem hiszem, hogy emberi életeket kellene kockára tenni” – fogalmazott az ötszörös világbajnok, aki szerint ráadásul a korlátozott számú közönség a képernyőn sem mutat majd jól.

A 44 éves játékos azt sem tartja kizártnak, hogy visszalép a vb-től, ha nem érzi magát biztonságban, ugyanakkor jelezte, erre remélhetőleg nem kerül sor.

Az eredetileg áprilisra tervezett vb-t elhalasztották, így végül jövő péntektől augusztus 16-ig kerül rá sor a hagyományos helyszínen, a sheffieldi Crucible Színházban. Boris Johnson miniszterelnök múlt pénteken jelentette be, hogy kísérleti jelleggel újra nézőkkel rendeznek néhány sporteseményt Angliában, ezek közé került a sznúker-vb is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik