Sznúker: csak a pénz miatt tért vissza Ronnie O'Sullivan?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 09:36
Ronnie O'Sullivan ismét készen áll a visszavonulásra. Ezt a négyszeres világbajnok sznúkerjátékos maga jelentette ki egy BBC-interjúban. Az angol közel egyéves szünet után a jelenleg is zajló sheffieldi vb-re tért vissza, mert saját bevallása szerint kellett a pénz, többek között gyermekei iskoláztatására is.

„Rájöttem, hogy nem hiányzik a sznúker, de kell a pénz – mondta O'Sullivan. Hogy őszinte legyek, tartozom a gyermekeim iskolai tandíjával, nem fizettem az utolsó két-három időszakot.”

„Nem tudom, hogyan alakul a sorsom Sheffieldben, de már összegyűjtöttem akkora összeget, hogy fizetni tudjam a következő két év iskolai tandíjait.”

„Versenyző vagyok, és utálok veszíteni. A halálomig küzdök, és úgy kell majd lekaparniuk a sznúkerasztaról.”

O'Sullivan kötött egy megállapodást a szponzoraival, hogy minimum tíz versenyen részt vesz. „Eddig nem terítettem ki kártyáimat, de most már nincs miért titkolóznom. Ez az utolsó búcsúm, a hattyúdalom. Boldog vagyok. Vége.”

Ronnie O'Sullivan karrierje során már rengetegszer meglebegtette, hogy visszavonul, de végül mégis maradt a játék mellett. Az elmúlt egy éves szünet volt az eddigi legnagyobb khagyása. Mindenesetre a hatszoros világbajnok Steve Davis megjegyezte: „Ronnie interjúi olyanok, mint az angol időjárás. Változók."

O'Sullivan a sheffieldi vb elődöntőjében 4:4-re áll az angol Judd Trump ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik