A Sportrádióban járt Mészáros Krisztofer, Szűcs Róbert és Tomcsányi Benedek is (Fotó: Sportrádió)

 

Mészáros Krisztofer a magyar tornasport első talaj Európa-bajnoki ezüstérmét szerezte meg az augusztusi multisport Eb-n, teljesítményéről és az érmes gyakorlatról kedden beszélt a Sportrádióban: „Az nagyon jól sikerült gyakorlat volt, és bár hibáztam is benne, a pontszámom szerencsére elég lett az ezüstéremre” – kezdte Mészáros, majd hozzátette, szerinte nem sokon múlt, hogy övé legyen az első hely.

„Nekem jobban tetszett Krisztofer gyakorlata, mint az olimpiai bajnoké... Én aranyérmet adtam volna neki” – reagált a stúdióban ülő tornász, Tomcsányi Benedek.

Mészáros elárulta, hogy nem jött neki kapóra, hogy elsőnek szólították, jobban szeret a mezőny közepén lenni, ezt pedig Tomcsányi is megerősítette.

A friss Eb-ezüstérmesünk edzője, Szűcs Róbert ezt követően arról beszélt, mi az oka annak, hogy a bronzérmesnek több lett az alappontértéke, mint tanítványának, mégsem övé lett a második hely.

„Nem akarok itt leragadni, van nagyobb gyakorlatom, mint a 14.600, ami a világbajnokságon is éremesélyes” – mondta Mészáros az interjú későbbi pontján.

A beszélgetésben megszólal még a junior Európa-bajnok Molnár Botond is.

Sportrádió · 220830 HAZAFUTÁS FÉRFI TORNÁSZVÁLOGATOTT