Sportlövészet: #maradjotthon – Sike Renáta egyedi videóval üzent!

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.03.23. 10:17
Először csak azt akarta megmutatni, hogyan tud edzeni otthon egy sportlövő. A végeredmény azonban egy egyedi #maradjotthon videó lett, amely a Nemzeti Sport Online-on debütál. Ennek kapcsán az NSO Tv beszélgetett a világbajnoki bronzérmes sportlövővel, aki bővebben is kifejtette, hogyan lehetséges az otthoni lőtér kialakítása. S azt is elárulja, hogy a szomszédokat zavarja-e, hogy a ház falára lő.


#Maradjotthon – Vigyázzunk egymásra!

#Maradjotthon – Vigyázzunk egymásra!

Ezzel az egyedi videóval hívta fel a figyelmet Sike Renáta sportlövő arra, hogy milyen fontos a mostani helyzetben az, amit kérnek tőlünk, azaz maradjunk otthon. Világbajnoki bronzérmesünk sem tesz mást, így otthonának udvarát, teraszát már át is alakította lőtérré.

„A klubom, a Honvéd egy héttel ezelőtt mindenkit megkért arra, hogy vigye haza a felszerelését, és otthoni edzésre rendezkedjünk be magyarázta az NSO Tv-nek adott videointerjúban. – Hazahoztam egy tízméteres golyófogót, ez a légpisztolyhoz kell, ami megvédi a becsapódástól a falamat, hogy ne lőjjem szét.”

De vajon ez mennyire zavarja a szomszédokat?

„A légpisztoly azért viszonylag halk” – mondta nevetve.

Az otthoni sportlövészetnek van még egy B verziója, erről is beszél videónkban, valamint elmondja, mennyire viseli jól, hogy otthon kell lennie. Illetve azt is elárulja, hogy mit tapasztaltak az elmúlt napokban, hetekben a családi patikában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik