Rg vk: sikeres pódiumedzés, este jól ment a magyar kéziszercsapatnak

Vágólapra másolva!
2010.03.04. 20:35
Sikerrel vizsgázott a debreceni Főnix Csarnok a március 5. és 7. között megrendezendő II. magyar felnőtt ritmikus gimnasztika világkupa és Garantiqa junior nemzetközi verseny pódiumedzésén.

Valamennyi versenyző kipróbálhatta a versenyszőnyeget, az olimpiai bajnok Jevgenyija Kanajeva és a világbajnoki érmesek is elégedettek voltak a helyszínnel.

A délelőtti pódiumedzésen a magyar csapat még kicsit megilletődötten mozgott, az idő nem volt túl hosszú, hiszen a versenyzőknek összesen 40 perc jutott. Az esti pódiumedzés azonban már teljesen hibátlanul sikerült. Az együttes kéziszer-csapat mindkét gyakorlatát előadta, az 5 karika és a 2 kötél 3 szalag is hibátlanul ment másodszorra. Az egyéniben induló Vass Dóra is valamennyi szerrel - karika, labda, kötél és szalag bemutatkozott, neki is több sikeres gyakorlata volt. Berek Irina szövetségi kapitány elégedett a látottakkal.

Pénteken a felnőttek még tréningeznek, a juniorok számára viszont megkezdődik a verseny, Boldizsár Blanka, Hernesz Bernadett, Kécza Daniella, Miklós Dominika és Szolnoki Nikolett finálés helyeket próbálnak szerezni.

A MAGYAR CSAPAT

Felnőtt egyéni: Vass Dóra, Forray Fanni, Szalóky Violetta, Horváth Csinszka, versenyen kívül Korom Anna.


Felnőtt együttes kéziszercsapat:
Buda Julianna, Hauser Judith, Kohlhoffer Fanni, Topic Dária, Tőkés Anna és Vándor Ágnes (tartalék: Katona Barbara)


Junior egyéni:
Boldizsár Blanka, Hernesz Bernadett, Kécza Daniella, Miklós Dominika és Szolnoki Nikolett

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik