Csütörtöki számunk első három oldalát (mármint a címlap utáni első hármat) a Magyar Kupa mérkőzéseinek szenteljük: ott voltunk Koroncón, ahol a helyiek a pályán ugyan nem, de az asztal mellett simán legyőzték a Ferencvárost, megjártuk Mádot, ahol az Újpest vitézkedett, és azt is láttuk, amint Bárányos Zsolt pályára lépett a Honvéd ellen, már mint a Rákosmenti KSK kulcsembere. De mindent megtudhatnak a többi NB I-es csapat mérkőzéséről, és még arról is, mit szól Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője a Balmazújváros elleni kieséshez.

Egy közeli és egy távoli ismerőssel is beszélgetett Pietsch Tibor és Borbola Bence: Priskin Tamás Szlovákiában sérülése után ismét magára talált, míg Vadócz Krisztián Indiában élvezi a különleges kalandot. Két tanulságos és érdekes beszélgetés.

A Barcelona egyik legjobb játékosát jelenleg nem holmi Messinek meg Neymarnak, pláne Suáreznek hívják, hanem Samuel Umtitinek: bemutatjuk a „Fekete Beckenbauert”.

Dárdai Pált nagyon szeretjük, de azt el kell ismerni, hogy nincs könnyű dolga, amikor valami olyasmit kell véghez vinnie, amibe Jupp Heynckesnek és Josep Guardiolának is beletörött a bicskája. De mi az?

A csapatsportokban kupanagyüzem volt szerdán: mindent megtudhatnak férfi és női kosár- és vízilabdacsapataink kalandozásairól és itthoni küzdelmeiről.

Babos Tímea már várja a szezon végét, és tisztában van vele, hogy órák alatt el is jöhet – merthogy most már úgy bonyolítják le a szingapúri tenisz-világbajnokságot, ahogy. Viszont mindenfélét talál a szobájában... Klein Ron interjúja.

Kárász Anna, az ország egyik legtehetségesebb és legjobb kajakosa még nem heverte ki maradéktalanul, hogy kipörgették a riói olimpiai csapatból, de feldolgozta, és próbál erőt meríteni az esetből Tokióra. Pircs Anikónak őszintén elmondott mindent.

Csütörtökön Itt van Amerika! mellékletünk a soros: benne megismerkedhetnek Auston Matthews jégkorongozóval, akinek a kedvéért még az NBC tévécsatorna is megváltoztatta műsorát, és Scott Norwood NFL-játékos történetével, akin egy bajnoki cím ment el, mégis harmincezren ünnepelték. Na, meg az MLS fociliga rájátszásáról és a többi tengerentúli topliga érdekességeiről is megemlékezünk.