NS: Basler dolgozna nálunk; hadjárat folyik a PAFC ellen – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.28. 23:44
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Mario Basler, a Bayern München meg a német válogatott kiváló középpályása Sinkovics Gáborral csevegett hosszasan egy budapesti szálloda halljában. És remekül képben van: nemcsak Thomas Doll munkásságát ismeri, de azt is elmondta, hogyan vélekednek a németek Bernd Storckról, na meg persze a Bayernnel elveszített Manchester United elleni BL-döntő is szóba kerül. De hogy jön ide Hrutka Rudi?
Mario Basler
, a Bayern München meg a német válogatott kiváló középpályása Sinkovics Gáborral csevegett hosszasan egy budapesti szálloda halljában. És remekül képben van: nemcsak Thomas Doll munkásságát ismeri, de azt is elmondta, hogyan vélekednek a németek Bernd Storckról, na meg persze a Bayernnel elveszített Manchester United elleni BL-döntő is szóba kerül. De hogy jön ide Hrutka Rudi?

Varga Roland, az FTC csatára most már tisztábban látja maga mögött a múltat, de azt mondja, eltartott egy darabig, míg sikerült túltennie magát az autóbalesetén, és kikászálódnia a gödörből. Azóta viszont jó formába került – úgyhogy jó hangulatban beszélgetett Babják Bencével.

Hányadán állunk ezzel a Nikolics-Mervó cserével? Ugye Nemanja táwozhat, Bence érkezhet a Legia Warszawába, de a Slask Wroclaw widám czatára szerint az wolna a legfontoszabb, hogy sztabilan bewerekedje magát a Wroclaw kezdőjébe.

Hogy Nebojsa Vignjevics marad-e Újpesten, azt egyelőre talán ő maga sem tudja, de Roderick Duchatelet tulajdonos érdeklődésünkre megerősítette, hogy számít a szakemberre. A szerb edző is hajlik a megegyezésre...

„Ocsmány hadjárat folyik ellenünk" – mondta Szíjjártó István, akinek csapata ellen ocsmány hadjárat folyik. Mint azonban Vajda György megtudta a Puskás Akadémia edzőjétől, nincs az a személyeskedő komment vagy megalapozatlan írás, amely megingatná a játékosokat. És beszél még egyébről is.

Ha önök elveszítenének tíz bajnoki és kupadöntőt, lassan elveszítenék a humorézéküket, fogadjunk. Na, Szakmáry Gréta nem ilyen. Érdemes megismerni a Békéscsaba röpisét.

Péntek lévén Sportkrém nevű mellékletünk jelentkezik: az egy dolog, hogy a heti tévéműsor benne van (naná, majd pont most hagyjuk ki), de Németh András exkézikapitány (kéziexkapitány?) is elkalauzol minket gödi házába, és van egy remek tanmeséje is az edzősorsról és a Colosseum közepén 999 hölgynek örömöt szerző Spartacusról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik