MMA: „Nurmagomedov! 2 millió dollárt fizetek ma, ha itt harcolsz”

Vágólapra másolva!
2018.10.13. 16:39
Mint ismert, a Conor McGregort legyőző, majd hatalmas tömegverekedést generáló Habib Nurmagomedov azzal fenyegette meg a UFC-t, hogy kilép a szervezetből, ha csapatát megbüntetik a verekedés miatt. Azóta ajánlatokkal bombázzák az oroszt…

A távozásával fenyegetőző Nurmagomedov legutóbb a WWE-től kapott ajánlatot, így pankrátornak is állhat, ha a ketrecharcnak teljesen hátat szeretne fordítani.A távozásával fenyegetőző Nurmagomedov legutóbb a WWE-től kapott ajánlatot, így pankrátornak is állhat, ha a ketrecharcnak teljesen hátat szeretne fordítani.

Ha azonban maradna a ketrecben, akkor is van B-terv, a népszerű amerikai rapper, 50 Cent ugyanis Twitteren tett egy elég konkrét ajánlatot az orosznak.

Már C-terve is van Nurmagomedovnak (Fotó: AFP)
Már C-terve is van Nurmagomedovnak (Fotó: AFP)

„Szerintem nem fair, amit a UFC csinál, McGregort egészen máshogy kezelte. Még ma fizetek kétmillió dollárt, ha nálam harcolsz a Bellatorban, Habib!” – írta a közösségi oldalon 50 Cent, aki néhány hete szállt be befektetőként a világ második legnagyobb MMA-szervezetébe.

50cent on Twitter

Az 560 millió forintos ajánlat csábító lehet Nurmagomedov számára, hiszen pontosan ennyit tehetett volna zsebre a McGregor elleni meccsért, ha nincs a balhéja. Így az sem biztos, hogy megkapja a csekket.

Az hamar kiderült, hogy az oroszt tényleg érdekli az ajánlat, ugyanis azonnal válaszolt, és azt írta: „Csak küldd el, hová menjek!”

50 Cent erre csak ennyit válaszolt: „New Yorkban vagyok, reggel küldök egy magángépet érted!”

teej on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik