Borics Ádám öt menetben elvesztette világbajnoki címmeccsét a „Pitbull” ellen

„Először is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől – kezdte Facebook-posztját a kaliforniai vereség után Borics Ádám. Nagyon szerettem volna megnyerni ezt a címet Magyarországnak, bármi áron! Ez volt életem legnehezebb edzőtábora, hisz nagyon sok nehézségen mentem át, majd erről egy kicsit később, nem akarok magyarázkodni. Pitbull jobb volt ma este!”

Borics kifejtette, egy világbajnoktól csak védekezéssel nem lehet elvenni az övet, de még pontozással sem nagyon – emiatt kényszerben volt.

„Gratulálok Pitbullnak, bemutatta a védekezés magasiskoláját, nem indított semmit első szándékból. Van, amit lehet túlerőltettem, de a cím és az öv mellett a közönséget is meg akartam nyerni és nem gondoltam, hogy két sikertelen kísérlet után számít még a harmadikra is. Úgy gondolom, az erőnlétem jobb volt, de ez most nem volt elég a győzelemhez. Pszichésen most nagyon kivagyok, mert úgy érzem, meg lehetett volna. Bizonyítani szerettem volna szűkebb környezetem mellett mindenkinek, aki kedveli a küzdősportot. Köszönöm a biztatást, a szurkolást! Mindenkinek, aki velem volt! Csalódottságomon és szerzett sérülésemen szeretnék mielőbb túljutni és szeretnék mielőbb bizonyítani. Önmagamnak, edzőimnek, partereimnek, barátaimnak, szurkolóimnak, kritikusaimnak, ellenfeleimnek, a Bellatornak, a küzdősportnak, mindenkinek.”