MMA: Ha megpróbáltad volna, szétverem a kocsidat – Nurmagomedov

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.10. 12:28
Habib Nurmagomedov nevét garantáltan megjegyezte mindenki a Conor McGregor elleni győzelmét követően. Ha nem is a látványos küzdőstílusa, akkor a mérkőzés utáni balhéja miatt. Az hamar kiderült, az orosz harcos nem gondolja, hogy hibázott, ez legújabb Instagram-posztjából is kiderül…

Mint azt valószínűleg már mindenki látta és olvasta, Nurmagomedov McGregor legyőzését követően beugrott a szurkolók közé, ahol az ír harcos menedzserére, és csapatának tagjaira támadt.Nurmagomedov McGregor legyőzését követően beugrott a szurkolók közé, ahol az ír harcos menedzserére, és csapatának tagjaira támadt.

Ezután Dana White, a UFC elnöke nem adta át a bajnoki övet az orosznak a Las Vegas-i stadionban, sőt, az is felvetődött, hogy egyáltalán nem kapja azt vissza a balhé miatt Nurmagomedov.

A legfrissebb Instagram-posztja alapján azonban úgy tűnik, csak eljutott hozzá az az öv...

@danawhite you lucky that you give my belt, or I would smash your car, I know your parking location #SendmeLocaition

„Dana White! Nagy szerencséd, hogy odaadtad az övemet, ha megpróbáltad volna visszatartani, rommá törtem volna a kocsidat. Tudom, hol parkolsz!” – üzent egy képpel Nurmagomedov, aki vélhetően White kocsijának támaszkodva pózolt az övével.

Fenyegetés? Vagy csak orosz humor? Nem tudjuk, melyik a rosszabb…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik