MMA: Conor McGregor ismét bejelentette a visszavonulását

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.07. 08:58
A korábban két súlycsoportban is világbajnok ír ketrecharcos, Conor McGregor most már többször jelenti be a visszavonulását, mint ahány meccse van egy évben.

 

„Srácok, úgy döntöttem visszavonulok a harctól. Köszönöm mindenkinek a csodálatos emlékeket” – írta a Twitteren a 31 éves Conor McGregor, és a poszthoz az egyik világbajnoki győzelme után készült fotóját csatolta.

A UFC-nél korábban súlycsoportoktól függetlenül is a legnagyobb klasszisnak számító McGregor először 2016 áprilisában búcsúzott el az MMA-tól, majd az orosz Habib Nurmagomedov elleni vereséget (2018. október) követően 2019 márciusában is visszavonult. Akkor szinte ugyanezekkel a szavakkal köszönt el sportágtól, majd tíz hónap múlva, idén januárban ismét ketrecbe lépett és nagyszerű teljesítménnyel, első menetes TKO-val győzött is az amerikai Donald Cerrone ellen.

Az elmúlt bő egy évben tehát egy meccse volt McGregornak, de kétszer is bejelentette a visszavonulását – ezek után nem vennénk rá mérget, hogy most tényleg befejezte...

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik