Az utóbbi évtizedek magyar labdarúgásának meghatározó egyéniségével, a szerdán 75 esztendős Csank Jánossal beszélgettünk a magyar futballról. A tréner a mai napig aktív, méghozzá egykori sikerei helyszínén, Vácon dolgozik. Az előző idényben sikerült kiharcolniuk az NB III-ban maradást, a nyár óta viszont szinte teljesen új csapatot épít. Ez az út buktatókkal jár, amit az is jelez, hogy egyelőre csak a 16. helyen állnak. Csank négy éve a Tarpát is segíti szaktanácsadóként, kedvenc hobbijára, a vadászatra azonban már ritkán van lehetősége.

Az Európa-bajnoki elitkörbe jutásért küzd a magyar U17-es futballválogatott, soraiban ifjabb Lisztes Krisztiánnal, akinek a korábbi Fradi-kedvenc édesapja is a lelátóról szurkolt hétfőn, a Grúzia ellen elvesztett selejtezőn. Lisztes Krisztián, a korábbi 49-szeres válogatott futballista (aki 1995-ben az FTC történetének első Bajnokok Ligája-csoportkörös gólját szerezte) lapunknak azt mondta, a lelátón igyekszik normális szülőként viselkedni, hiszen saját klubjában is azt képviseli, hogy a szülők ne zavarják a gyereket, hadd futballozzon. Beszélt arról is, hogy az öltöző máshogy kezeli azt gyereket, akinek az apja a tréner.

Babos Tímea jelenleg a 149. a világranglistán, s lelkileg megterhelő időszakon van túl. Hamburgban már döntőt vívhatott, igaz, fel kellett adnia a meccset , mert úgy ítélték meg, nem éri meg erőltetni, hogy esetleg kiújuljon a sérülése. Ami a folytatást illeti, lapunknak azt mondta, ebben az évben szeretne kisebb tornákon sok meccset játszani, ezzel is felkészülve a jövő esztendőre. 2021-re a legfontosabb célja, hogy egészségesen tudja végigjátszani az esztendőt. Emellett szeretne visszatérni a top százba, és természetesen igyekszik még több páros trófeát gyűjteni.