Lewandowski: Remélem, nem a magyarok ellen dől el • Ma este: Vidi–Fradi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.09.21. 22:45
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Robert Lewandowskit Magyarországról a Nemzeti Sport is kérdezhette az Aranycipő átadásának alkalmából. A Bayern lengyel sztárja a lengyel–magyar vb-selejtezőről éppúgy elmondta a véleményét, mint arról, hogy meddig marad Münchenben. Babják Bence írása..Robert Lewandowskit Magyarországról a Nemzeti Sport is kérdezhette az Aranycipő átadásának alkalmából. A Bayern lengyel sztárja a lengyel–magyar vb-selejtezőről éppúgy elmondta a véleményét, mint arról, hogy meddig marad Münchenben. Babják Bence írása..

Szerda este pótolják az augusztus 7-én elhalasztott Mol Fehérvár–Ferencváros meccset. A két legértékesebb játékoskerettel rendelkező magyar klub hatalmas presztízsmérkőzést vív, Szabics Imre, az exfradista Vidi-edző mindenesetre a döntetlennel sem lenne feltétlenül elégedett. Ezen kívül múltidéző, keretértékek összehasonlítása és Csizmadia Csaba szakértő véleménye két oldalon..

Burján Csaba válogatózni kényszerül a rövid pályás gyorskorcsolyázók vk-szezonja előtt. Olimpiai bajnokunk elmondta, a váltó miatt kicsit izgul, ugyanakkor stabilabbnak érzi magát a jégen, mint a közelmúltban, amikor többször is az ő bukására ment rá a magyar négyes versenye. Kovács Erika interjúja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik