Golf: Tiger Woods súlyos autóbalesetet szenvedett

Vágólapra másolva!
2021.02.23. 21:13
Egybehangzó beszámolók szerint súlyos autóbalesetet szenvedett a golflegenda, Tiger Woods Ranchos Palos Verdes városa közelében, Kalifornia államban.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a CBS és a Fox információi szerint Woods autója megsérült a balesetben, és a sportoló egyedül utazott a kocsiban.

A 45 éves golfikont a tűzoltóknak kellett kivágniuk az autójából, amely totálkárosra tört a balesetben – erről a Fox azóta már videót is kitett a közösségi oldalakra.


Woodsról csupán annyit tudni, hogy súlyoson megsérült, és a lába nagyon rossz állapotban van, valamint hogy a legközelebbi kórházba, a Harbor-UCLA-be szállították.

Ügynöke, Mark Steinberg azt nyilatkozta, az amerikai ikont jelenleg is műtik, és amint többet tudnak mondani az állapotáról, azt a nyilvánosság tudtára hozzák.

A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik