Fotó: nálunk láthatják először Póta Georgina kislányát

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.06.11. 09:12
null
Póta Georgina és kislánya (Fotó: Horváth-Szinnyai Bori, borifoto.hu)
Megérkezett Regina, Póta Georgina első gyermeke. A vártnál néhány nappal korábban, június 1-jén született kislányról készült első képet kétszeres Európa-bajnoknőnk a Nemzeti Sportnak mutatta meg először.

Póta Georgina decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár, s ugyan akkor még bízott abban, hogy ott lehet a januári portugáliai olimpiai selejtezőn, a Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány vezette válogatott végül óriási bravúrral, nélküle szerezte meg a tokiói kvótát. Az első számú magyar asztaliteniszező az azóta eltelt hónapokat természetesen már nem az edzéssel és a versenyzéssel, hanem izgalommal teli várakozással töltötte, s június 5. helyett négy nappal korábban, június 1-jén megérkezett a család – Póta férje a korábbi válogatott úszó Kovács Norbert – szeme fénye.

„Regina és én is jól vagyunk – fogadta a gratulációt Póta Georgina. – Egyelőre csendes, nyugodt baba, sokat alszik, csak akkor jelez, ha éhes. Amióta köztünk van, azóta tapasztaltam meg igazán, milyen csodálatos érzés anyának lenni. Teljes szerelem, elmondhatatlanul boldog vagyok.”

S hogy még teljesebb legyen a boldogság, az édesanya és kislánya a kórházból a család új otthonába ment haza, amely még nincs teljesen kész, de a gyerekszoba természetesen már „teljes üzemben” várta Reginát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik