Schäfer András hivatalosan is az Union Berlin játékosa. A válogatott középpályás a DAC-ból szerződött Berlinbe, és Babják Bencének részletesen mesélt az idáig vezető útról, de szó esik kisebb sérüléséről is, mint ahogyan infografikán mutatjuk meg az eddigi pályaívét.

A magyar kultúra napján sporttal kapcsolatos alkotásokkal tisztelgünk. Csillag Péter kétoldalas összeállításában Radnóti Miklós és Mészöly Miklós éppúgy főszerephez jut, mint Pátzay Pál, Liszt Ferenc vagy a BS-ben színdarabjával nagyot bukó Végh Antal...

Fehér Csaba már nem az MLSZ utánpótlásában dolgozik. Az egykori válogatott labdarúgó nem tartott igényt végkielégítésre, mondván, ezzel eléri, hogy szabadon beszélhet a szakítás okairól. És meg is osztott Somogyi Zsolttal néhány hátborzongató történetet...

Burján Csabának mindenből elege van, de nem vonul vissza. Olimpiai bajnok short trackesünk lemaradt Pekingről, saját bevallása szerint belefáradt a csalódásokba, de még nem fordít hátat a jégnek – Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon – benne: Edin Dzeko, az exfehérvári Horváth Gábor, a húsz éve futballbajnok ZTE Kenesei, Waltner, Egressy triója, Claudia Pechstein és a Sir Alex Ferguson-sorozat újabb epizódja.