Erős mezőnyjátékos az új Xiaomi-modell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.11.24. 09:00
Címkék
A megjelenésében és tudásában is kimagasló felhasználói élményt ígérő Xiaomi 11 Lite 5G NE innovatív tartalomgyártásra buzdít, de a naprakész okostelefon magasra helyezte a mércét a mindenkori ábrázolható valóság rögzítésében, megosztásában is. (x)

A Xiaomi 11 Lite 5G New Edition rendkívül könnyű és vékony kialakítása miatt valódi partner a különböző sporttevékenységekben, de hosszabb utazásaink során is kifejezetten praktikus a mindössze 6,81 mm-es és 158 g súlyú készülék, mely számos, változatos funkcióval rendelkezik. Legyen szó könnyed kocogásról, biciklitúráról: akár zenehallgatásra, akár monitorozásunkra használjuk, esetleg meccset nézünk rajta: a hosszú percek alkalmával minden felhasználó hálás lesz a telefon adottságaiért. Míg az elegáns készülék tulajdonosa kifinomult ízlését dicséri – napjainkban ugyanis telefonunk megjelenése sokak szerint személyiségünk lenyomata – az esztétikai élményt fokozza, hogy a modell öt, stílusos színből álló színválasztékban, és letisztult formában érkezik hazánkba, hiszen nem csak a Truffle Black, a Bubblegum Blue, Mint Green, hanem a Peach Pink is visszatér a Xiaomi kínálatába, de egy korábban ismeretlen, matt Snowflake White is bemutatásra került, mely a frissen hullott hó színét hivatott idézni tulajdonosának.

A kijelző a 6,55 hüvelykes AMOLED DotDisplay a 10 bites TrueColor támogatásnak és a Dolby Vision®-nek köszönhetően erős fényerővel, kontraszttal és elképesztő részletgazdagsággal kínál kiemelkedő képminőséget. Mind tartalomgyártásnál mind -fogyasztásnál kiemelten fontos a készülék által biztosított villámgyors internet, az akadásmentesség (90Hz-es képfrissítés), valamint a hosszan tartó üzemidő. Videók készítésére sarkallnak továbbá a telefon videóeffektjei, és a naprakészség jegyében 7 vadonatúj sablon segítségével lehet szórakoztató és színvonalas vlogokat is készíteni néhány kattintással. Az elegáns és részletgazdag telefon mindennapi használata során érezhető igazán kiemelkedő minősége, hiszen a tükröződésgátló üveg, a szinte teljesen sík kameramodul, az ujjlenyomat-taszító felület, valamint a fő kamerát körbevevő fénygyűrű egyaránt praktikus, felhasználóbarát és stílusos jellemzők, ráadásul ideális kiegészítőnk lehet úgy a sport- mint az üzleti életben is.

A készülék optimális választás mindazoknak, akik olyan okostelefont keresnek, melynek modern funkciói kreativitásra ösztönzők, ugyanis a prémium kijelző élethű színei, valamint a 64 megapixeles fő-, a 8 megapixeles ultraszéles látószögű-, a 20 megapixeleskijelzőbe épített- és az 5 megapixeles telemakró kamerák képességei arra biztatják tulajdonosukat, hogy észre vegye, rögzítse és megossza az általa megélt pillanatokat. Az ábrázolható valóság határán tartalmat gyártó készülékek működésükkel szinte minden felhasználót az alkotás irányába terelnek, melyhez persze elengedhetetlen az élenjáró processzor (Qualcomm®️ SnapdragonTM 778G) és egy stabil, 4250 milliamper/órás kapacitású akkumulátor, amely egész napos üzemidőt ígér felhasználóinak, de jár hozzá egy 33 W-os gyorstöltő is, mely pillanatok alatt újra tölti a készüléket.

A Xiaomi 11 család hagyományait folytatva a készülékkel kategóriáját meghazudtoló minőségű felvételeket lehet készíteni, így kiemelkedő rögzítőeszközt jelent többek között a sportfelvételek komponálásában is. Aki további izgalmakra vágyik, a mesterséges intelligenciára épülő funkciók eszköztárában a One-click AI cinema, a filmes videószűrők és egy új Vlog mód is megtalálható, ráadásul a gyors kapcsolatnak köszönhetően késleltetés nélkül streamelhetünk HD-videókat és erőforrás-igényes játékokat, a videókat pedig részletgazdag képekben élvezhetjük.


A Xiaomi 11 Lite 5G NE 8GB+128GB tárhely kapacitással érhető el és vásárolható meg a Xiaomi hivatalos magyarországi partnereinél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik