Elismerés: a Nemzeti Sportot is díjazták a DEAC évfordulóján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.14. 17:49
null
Szöllősi György, Jávor András és és Lóczi Lászlóné Kovács Mariann a különleges Nemzeti Sport-címlappal (Fotó: Czeglédi Zsolt)
Debrecenben a Nemzeti Sport is felköszöntötte a centenáriumát ünneplő DEAC-ot, s pénteken lapunkat is díjazták az egyetemi klub ünnepségén.

 

A Debreceni Egyetem legújabb sportlétesítményének felavatása után az egyetemi sportklub, a DEAC századik születésnapját ünnepelték meg pénteken a cívisvárosban. Az egyetem főépületében tartott díszvacsorán mások mellett Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Papp László, polgármester is köszöntötte az ünnepelt DEAC centenáriumát, és a Nemzeti Sport főszerkesztője is méltatta a DE országban egyedülálló sportéletét és -infrastruktúráját.

Szöllősi György erre az alkalomra készült, egyedi, bekeretezett, a DEAC alapításának évfordulóját köszöntő NS-címlappal lepte meg Jávor András klubelnököt és Lóczi Lászlóné Kovács Mariann ügyvezetőt, egyben megköszönte a meghívást Szilvássy Zoltán rektornak és Bács Zoltán kancellárnak.

Az ünnepségen más partnerek mellett lapunkat is centenáriumi emlékplakettel díjazták, a DEAC történetének, az egyetem sportéletének a bemutatásáért, népszerűsítéséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik