Darts-vb: újabb holland játékos kapta el a koronavírust

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.12.30. 07:10
null
Danny Noppert a kiesése után most amiatt lehet bosszús, hogy a születésnapjára nem tud hazautazni Hollandiába (Fotó: Getty Images)
Újabb (holland) játékos kapta el a koronavírust a londoni PDC-dartsvilágbajnokságon indulók közül: Danny Noppert a Ryan Searle-lel szemben elveszített harmadik fordulós meccse után adott pozitív tesztet.

 

A 31. életévét az esztendő utolsó napján betöltő holland játékos világbajnoki szereplése kedden ért véget, amikor 4:2-es vereséget szenvedett Ryan Searle-től. Noppertet a hazaindulása előtt újabb tesztnek vetették alá, ekkor derült ki, hogy ő is koronavírusos.

„Totális sokként ért a hír, mert a Ryan Searle elleni meccsem előtt még negatív volt a tesztem” – írta az Instagram-oldalán a világranglista 18. helyezettje, aki így egyelőre Londonban marad karanténban.

Noppert az ötödik játékos a világbajnokságon, aki megfertőződött a koronavírussal, de Raymond van Barneveld után csak a második, aki már a kiesése után adott pozitív mintát. Mint ismert, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen és Dave Chisnall rosszabbul járt, nekik a pozitív tesztjük miatt még a harmadik fordulós meccsük előtt vissza kellett lépniük a vb-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik