Darts: Van Barneveld rosszul lett a PDC pénteki versenyén

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.19. 22:00
null
Raymond van Barneveldnek a vércukorszintje eshetett le (Fotó: PDC)
Rosszul lett a Players Championship-sorozat pénteki, nyolcadik versenyén Raymond van Barneveld, a dartssport egyik legnagyobb alakja – számolt be róla a sportág első számú szervezete, a PDC a hivatalos felületein. Az 53 éves holland kiválóságnak minden bizonnyal a vércukra esett le, és miután visszaszállították a szállodai szobájába, nem igényelt kórházi kezelést.

 

Van Barneveld már az első fordulóban kiesett az idei Players Championship-sorozat nyolcadik versenyén Milton Keynesben, majd a következő körben ő számolta Jeffrey de Zwaan és Zoran Lerchbacher mérkőzését, amikor hirtelen rosszul lett. De Zwaanék meccsét ezután még befejezték, de utána a tornát rövid időre félbeszakították.

A sportág ötszörös világbajnokát ezt követően visszaszállították a szállodai szobájába, ahol további vizsgálatokon esett át, de nem volt szüksége kórházi ellátásra. Barneynak minden bizonnyal a vércukorszintje esett le.

A pénteki versenyt egyébként Peter Wright nyerte meg, aki a döntőben Gerwyn Price-t győzte le 8–3-ra, 102 ponthoz közeli körátlaggal (101.96). Az előző három napon Brendan Dolan, Price és Jonny Clayton is megnyert egy állomást – utóbbi játékos már a másodikat az idei Players Championship-sorozatban, amely április végén újabb négy tornával folytatódik, akkor már Németországban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik