Darts: sorsoltak a csapat-vb-n, ázsiaiak várnak Bezzegékre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.20. 15:19
A thaiföldi duó ellen játssza első fordulós mérkőzését a magyar Bezzeg Nándor, Kovács Patrik duó a június 2. és 5. között Frankfurtban megrendezendő darts csapat-világbajnokságon.

A sorsoláson egyelőre csak az első kör párosítását alakították ki; az, hogy a továbbjutók kiket kapnak, hétfőn derül ki, mert akkor véglegesítik az első nyolc kiemeltet. A magyar–thaiföldi meccs továbbjutója a 7. kiemelt párharcának győztesével játszik.

Thaiföld 2014-ben szerepelt először a vb-n, Thanawat Gaweenuntawong akkor Watanyu Charoonroj oldalán indult, és az első körben kikapott 5–0-ra Angliától, amely a Bezzeg Nándor, Mészáros Zsolt magyar kettőst 5–1-re felülmúló Egyesült Államokkal találkozott.

Tavaly Attapol Eupakaree volt Gaweenuntawong párja, az északírektől 5–2-re kikaptak az első körben. Bezzeg tavaly Takács Gáborral az oldalán indult, s a Svédország elleni emlékezetes 5–2-es siker után a második fordulóban a döntőig meg sem álló Skócia jelentette a végállomást.

Azt, hogy mely csapatot milyen kettős alkot, szintén hétfőn hozzák nyilvánosságra.

Az idei csapat-vb összes mérkőzését élőben közvetíti a Sport Tv – a kommentátoroknak máris sok szerencsét kívánunk a thaiföldi nevekhez…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik