Darts: Smith jótékonykodás közben dobott kilencnyilasat – videó

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 22:35
Michael Smith, a PDC-dartsvilágranglista ötödik helyezettje csütörtökön egybekötötte a kellemest a hasznossal, és a modern kor technológiájának köszönhetően online játszott mérkőzéseket az őt kihívó szurkolókkal – egyikőjüknek még egy kilencnyilasat is dobott.

A 2019-es világbajnokságon döntős Smith jótékony célból játszott, a kihívóknak a két nyert legig tartó mérkőzésekért 10 fontot, a három nyert játékig zajló találkozókért pedig 20 fontot kellett fizetniük. Smith összesen 36 meccset játszott, s az este végére 915 font (több mint 380 ezer forint) gyűlt össze, amit a korábbi junior-világbajnok az Országos Egészségügyi Szolgálatnak (NHS) ajánlott fel.

Arról nem készült összegzés, hogy Smith hány meccset nyert meg (könnyen lehet, hogy az összeset), annak viszont van képi bizonyítéka, hogy az egyik ellenfelének kilencnyilasat dobott, mégpedig a leggyakoribb kombinációval (180, 180, 141). Íme!

Darts News on Twitter

MICHAEL SMITH HITS A 9 DARTER! The World No.5 Michael Smith was LIVE on Facebook yesterday offering anyone to have a game against him. £10 for a best of 3 and £20 for a best of 5 with all the money collected going to the NHS. https://t.co/i5bRgCZzgQ



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik