Darts PL: Van Gerwen fájdalomcsillapítókkal játszik a végjátékban

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.25. 10:11
null
Michael van Gerwen sérült karral is játszik (Fotó: Getty Images)
Michael van Gerwen is érdekelt a darts Premier League 17., londoni állomásának az elődöntőjében, ahol a világelső Michael Smith lesz az ellenfele. A holland kiválóság a Sky Sportsnak nyilatkozva elmondta, hogy egy hete fájdalomcsillapítókkal kénytelen játszani.

„Nem lennék itt, ha nem volnék százszázalékos állapotban – mondta Michael van Gerwen. Ha azt hinném, hogy nem tudok a legjobb formámban szerepelni, akkor nem lenne értelme itt lennem.”

„A hétvégén volt néhány ilyen nap, amikor nem voltam százszázalékos formában, de pont ezért játszottam. A gyúróm azt mondta, ha erőltetem a játékot, súlyosabbá is válhat a sérülésem. Szóval ha játszottam, akkor az adott meccs után pihennem kellett, amikor pedig játszottam, nagyon finoman kellett megmozdítanom a karomat és én pontosan így tettem – folytatta a holland, akinek a sorozat előző, aberdeeni etapján sérült meg a jobb felkarja. – A sérülésem már elmúlt, de értelemszerűen még fájdalomcsillapítókkal és a gyúróm segítségével folytatom a versenyzést. Mindent meg fogok tenni, hogy bejussak a döntőbe.”

A Darts Premier League utolsó állomásának a londoni O2 Aréna ad otthont. Michael van Gerwen elődöntőbeli ellenfele Michael Smith lesz, míg a másik ágon Gerwyn Price és Jonny Clayton játszik egymással.

DARTS
PREMIER LEAGUE
20.00:
17. állomás, elődöntő, döntő, London (Tv: Sport1)
Gerwyn Price (walesi)–Jonny Clayton (walesi)
Michael Smith (angol)–Michael van Gerwen (holland)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik