Darts: Nagyobb volt rajtam a nyomás, mint valaha - Van Gerwen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 11:49
A dartsvilágbajnokságot a szerda esti döntőben megnyerő Michael van Gerwen szerint nem az a fontos, hogyan nyerte meg a döntőt 7:4-re a skót Peter Wright ellen, hanem az, hogy egyáltalán őt koronázták meg a torna végén.

„Bevallom, 4:0-nál megijedtem,és nehéz lett utána a meccs, de nem az a fontos, hogyan nyertem, hanem az, hogy én – mondta Michael van Gerwen a mérkőzést követően. – Nagyon nehéz megnyerni a világbajnokságot, főleg úgy, hogy az idén sokkal nagyobb volt rajtam a nyomás, mint eddig bármikor. Egy álmom vált valóra, de gratulálok Peternek is, kiválóan játszott, a legvégéig nyomás alatt tartott."Michael van Gerwen a mérkőzést követően. – Nagyon nehéz megnyerni a világbajnokságot, főleg úgy, hogy az idén sokkal nagyobb volt rajtam a nyomás, mint eddig bármikor. Egy álmom vált valóra, de gratulálok Peternek is, kiválóan játszott, a legvégéig nyomás alatt tartott."

Az élete első nagy döntőjét játszó Wright 0:4-ről és 2:6-ról is megpróbált visszakapaszkodni, de nem sikerült neki.

„Egy pillanatig sem adtam fel, a játékom alapja, hogy mindig hiszek magamban. Szerencsére a közönség is mögém állt, és ettől is jobban ment a játék, de Michael túl jó volt, gratulálok neki" – ismerte el a skót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik