Darts: „Nagy öröm, hogy PDC-versenyt rendeztek itthon”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.04. 07:30
Mint arról beszámoltunk, mind a négy magyar induló kiesett a Papp László Budapest Sportarénában zajló Hungarian Darts Trophy első játéknapján. A magyar főszereplők a kiesés után az NSO Tv-nek nyilatkoztak.

Végső János és Jagicza Gábor péntek délután állt színpadra, előbbi nagyon szoros meccset vívott az angol Joe Murnannal, de végül 6–5-re alulmaradt. Jagicza is jól dartsozott, de nem bírt a tehetséges Lewis Williamsszel, aki 6–3-ra győzedelmeskedett.

Végső kissé csalódottan beszélt a Nemzeti Sport Online-nak drámai vereség után, míg Jagicza Gábor örült annak, hogy tisztességgel helytállt a walesivel szemben.

Az este folyamán Strbik Péter és Rucska József ellenfele is parádés napot fogott ki, a magyar versenyzőknek nem volt sok esélyük annak ellenére sem, hogy jól dobták a nyilakat.

Strbik reméli, hogy Magyarországon továbbra is fejlődik a sportág, s már azt is óriási eredménynek tartja, hogy PDC-versenyt rendeztek meg Budapesten.

Rucska József a skót ellenfeléről és egyben barátjáról, Alan Soutarról mesélt bővebben az NSO Tv-nek. Nagyon bízik benne, hogy az őt kiejtő showman megnyeri a vasárnap véget érő tornát.

Végső János meccsnyilakig jutott pénteken, de kikapott
Végső János meccsnyilakig jutott pénteken, de kikapott
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik