Darts: kórházban kezelik a világranglista ötödik helyezettjét

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.05.11. 14:35
null
James Wade egyelőre kórházban lábadozik (Fotó: Getty Images)
Vasárnap óta kórházban kezelik James Wade-et, a PDC-dartsvilágranglista ötödik helyezettjét, aki a múlt hétvégi, leverkuseni European Tour-verseny közben lett rosszul – írja a dartsnews.com.

 

A 39 éves angol játékos már a Ryan Searle elleni negyeddöntője közben sem érezte jól magát a beszámolók szerint – de azt a mérkőzését még megnyerte –, a Dimitri Van den Bergh elleni elődöntőre azonban a helyi orvosi csapat tanácsára már nem állt ki. (A tornát Michael van Gerwen nyerte meg.)

A négyszeres világbajnoki elődöntős Wade-et heves szívveréssel, magas vérnyomással, hányingerrel és szédüléssel szállították kórházba, ahol rögvest kivizsgálták és azóta is ápolják, illetve megfigyelik, mert még mindig nincs olyan állapotban, hogy hazarepülhessen Angliába.

A sportoló közösségi oldalára felkerülő közlemény nem tesz róla említést, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a tabellán harmadik Wade a Premier League-sorozat e hét csütörtöki, sheffieldi versenyén nem vesz részt, mint ahogy valószínűleg a European Tour-széria következő, prágai állomását is kihagyja.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik