Csupasport: pocakosan fitneszórákat tartott, anyukaként már maratonit futott

Vágólapra másolva!
2022.04.23. 16:57
null
Spisák-Ács Adrienn (6672) Jászberényben futotta le az első félmaratoniját, rá egy évre a maratoniját is (Fotó: <a href="https://www.csupasport.hu/futas/meg-pocakosan-is-fitneszorakat-tartott-anyukakent-pedig-mar-maratonit-futott-66211/" target="_blank">Csupasport)</a>
Spisák-Ács Adrienn iskolásként több sportágat is kipróbált, majd felnőttként a futásban találta meg önmagát. Kisgyermekes anyaként is rendszeresen edz, és dobogós helyezéseket ér el futóversenyeken. Legutóbb április 9-én a 6. Hatvani Félmaratonon lett nőként abszolút első helyezett.

 

Spisák-Ács Adrienn Jászberényben futotta le az első félmaratoniját, rá egy évre a maratoniját is, és sikerült mindkét távon rögtön dobogóra kerülnie. Amikor várandós lett kisfiával, akkor sem mondott le a rendszeres testmozgásról, de természetesen visszavett az intenzitásból.

„Pocakosan is megtartottam az fitneszórákat, a kangoo-t értelemszerűen nem volt szabad. Majd jött a pandémia időszaka, ekkor online edzésekre váltottunk a csoporttal, illetve kocogni is kimentem, ameddig csak bírtam – mesélte a Csupasportnak. – A kisfiam kétezerhúsz májusában született. Amikor a nőgyógyász megadta a zöld utat a testmozgásra, már aznap este kimentem kocogni. Nagyon lentről indultam, és körülbelül egy év kellett hozzá, hogy visszahozzam magam arra szintre, ahol előtte voltam. De sikerült.”

A teljes cikket elolvashatják a Csupasporton, ahol megismerhetik Bozóki Gábor történetét is, akit annyira meggyőzött Lubics Szilvia előadása, hogy belevágott az ultrafutásba, és most már a jövő heti Ultrabalatonra készül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik