Csupasport: még 75 kell, Rokob József célja a 200 ironman teljesítése

Vágólapra másolva!
2021.04.04. 19:55
Az eddig 125 Ironmant teljesítő Rokob József immár háromszoros apukaként várja a folytatást, ég benne a tűz, akár egyből nekivágna egy tízszeresnek, és az elkövetkező években szeretne eljutni kétszázig.

A 43 éves sportoló a terveiről, céljairól legfeljebb baráti körben beszél, vagy a Csupasportéhoz hasonló megkeresésekkor, a közösségi médiában egyáltalán nincs jelen. „Minek? Van elég dolgom anélkül is.”

Mint mondja, kvázi pihenni jár a versenyekre, ahol nem kell telefonálni, e-maileket küldeni, kényelmes csak a három sportággal foglalkozni. Szokták tőle kérdezni, mennyi ideig tart a regenerálódás, amire az a kész válasza, hogy semeddig, mert nem fárad el.

A teljes beszélgetést elolvastatják a Csupasporton, ide kattintva, de oldalunkon beszélgetünk Benkovics Péter életmód-tanácsadóval is, aki könyvet írt a Spartan Agogén átélt megpróbáltatásairól, és vallja: az egy hazugság, hogy nem lehet másképp csinálni, valamint bemutatjuk a parkour közeli rokonát, az ADD-t (Art Du Dèplacement), amelynek legfőbb célja, hogy átlépjük a magunk építette mentális gátakat, megbecsüljük az élet minden egyes pillanatát és így segítsünk másoknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik