Csupasport: már a maratoni rajtjánál elsírta magát a csinos futó

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2021.11.26. 21:24
Címkék
Fodor Sára két egyetemet végez egyszerre, ám ez sem gátolta meg abban, hogy önálló felkészülés után lefussa élete első maratoniját. Hosszú távú célja az UB teljesítése.

Fodor Sára a Budapesti Gazdasági Egyetemen kereskedelem és marketing szakon januárban államvizsgázik, valamint a Károli Gáspár Református Egyetemen másodéves joghallgató. Tanulmányai mellett nagy hangsúlyt fektet a futásra és az egészséges táplálkozásra, októberben pedig teljesítette első maratoniját.Fodor Sára a Budapesti Gazdasági Egyetemen kereskedelem és marketing szakon januárban államvizsgázik, valamint a Károli Gáspár Református Egyetemen másodéves joghallgató. Tanulmányai mellett nagy hangsúlyt fektet a futásra és az egészséges táplálkozásra, októberben pedig teljesítette első maratoniját.

„A rendszeres futás egy éve vált igazán a mindennapjaim részévé, de a sport szeretete mindig jelen volt az életemben, nagypapámnak köszönhetően – mondta a 22 éves Fodor Sára. Tizenkét éves koromban találkoztam először a futással mint sporttal, ekkor kezdtünk el apukámmal a helyi sportpályára futni járni, versenyeztünk egymással, ki a gyorsabb. Ebben az időszakban a hét kilométer volt a kitűzött cél. 2019 decemberéig tizenkét kilométer volt a leghosszabb táv, amit lefutottam, de ekkor megfogalmazódott bennem, hogy a következő évben szeretném a félmaratonit teljesíteni. Tavaly decemberben sikerült is ez a kihívás, így ezután egyértelművé vált, hogy 2021-ben lefutom a maratonit.”

A történet folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik