Csupasport: kiszedte a varratokat a saját térdéből

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2021.04.23. 21:03
null
Szőnyi Ferenc (Fotó: Csupasport)
Porcleválás miatt artroszkópos műtéten esett át Szőnyi Ferenc ultratriatlonista, aki egy héttel a beavatkozás után nem várt az orvosokra, sőt már futott is, hogy mielőbb visszatérhessen.

 

Az elmúlt napokban bekötözött, illetve Betadine-tól sárgálló-barnálló lábáról tett közzé fotót a közösségi médiában Szőnyi Ferenc ultratriatlonista.

„Még tavaly őszről eredhet a sérülés”– kezdte megkeresésünkre az 56 éves Szőnyi Ferenc, aki már a januári beszélgetésben is utalt a térdfájásokra. Burkolással, csempézéssel is foglalkozik, ilyen munka során következhetett be a baj, amelyet kezdetben sportsérülésnek tekintett, s úgy vélte, majd elmúlik.A közösségi oldalán úgy fogalmazott: megérett a szervizre. Szőnyi Ferenc talán nem is lenne önmaga, ha nem egészen sajátságos rehabilitációs utat választott volna. Két nappal a műtét után már sétált, a harmadik napon pedig óvatosan 50 kilométert (!) kerékpározott, hogy azóta lenyomjon még egy 80 és egy 50 kilométeres távot. Egy héttel a beavatkozás után maga szedte ki a varratokat (!), és ennek örömére futott öt kilométert.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el a Csupasport oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik