Csupasport: Cseke Lilla nem adta fel működőképes jobb láb nélkül sem a 24 órás Eb-t!

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.09.18. 21:16
Címkék
Az Ultrabalaton címvédője, Cseke Lilla előbb Veronában, az Európa-bajnokságon futott 24 órát, majd pihenése előtt még elküldte a Csupasportnak az élménybeszámolóját a versenyről.

„Igazán felemelő érzés volt Európa- és világbajnok futók között róni a köröket. A verseny egyáltalán nem volt unalmas, minden kör és minden óra tartogatott valamilyen izgalmat vagy meglepetést. Borzalmasan nehéz volt most megküzdenem a fájdalommal, amit egy izomgörcs okozott a combomban, emiatt hetven kilométertől sétálni kényszerültem, mert semmilyen praktikától (magnézium, krémezés, masszázs, sótabletta...) nem múlt el” írta a Csupasporton Cseke Lilla, aki azonban így sem adta fel a küzdelmet, mert végig az motiválta, hogy nem állhat ki, hiszen akkor nem lesz csapateredményük.

Oldalunkon a verseny beszámolóján kívül olvashatnak a jövő évi Ultrabaltonról is, amelyre a nevezés elindítása után máris hatalmas volt az érdeklődés - a változásokról és a megnövekedett terhekről a tókerülő verseny főszervezőjével, Zelcsényi Miklóssal beszélgettünk.„Igazán felemelő érzés volt Európa- és világbajnok futók között róni a köröket. A verseny egyáltalán nem volt unalmas, minden kör és minden óra tartogatott valamilyen izgalmat vagy meglepetést. Borzalmasan nehéz volt most megküzdenem a fájdalommal, amit egy izomgörcs okozott a combomban, emiatt hetven kilométertől sétálni kényszerültem, mert semmilyen praktikától (magnézium, krémezés, masszázs, sótabletta...) nem múlt el” írta a Csupasporton Cseke Lilla, aki azonban így sem adta fel a küzdelmet, mert végig az motiválta, hogy nem állhat ki, hiszen akkor nem lesz csapateredményük.

Oldalunkon a verseny beszámolóján kívül olvashatnak a jövő évi Ultrabaltonról is, amelyre a nevezés elindítása után máris hatalmas volt az érdeklődés - a változásokról és a megnövekedett terhekről a tókerülő verseny főszervezőjével, Zelcsényi Miklóssal beszélgettünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik