Csupasport: a tragikus sorsú magyar szépség

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2020.12.21. 18:57
Címkék
Ez volt 2020! Az ünnepek alatt válogatást közlünk legolvasottabb cikkeinkből: fitneszmodell sorozatunkban bemutattuk a magyar származású, fiatalon elhunyt Marianna Komlost.

Szokás mondani, hogy bárhol is járunk a világban, mindenhol találkozhatunk honfitársainkkal, akik új hazájukban is sikeresek, ismertek lettek – e gondolat mentén a fitneszmodelleket bemutató listánk sem maradhat magyar származású résztvevő nélkül.

Marianna Komlos.

Túlzás lenne azt állítani, hogy tipikus kanadai név, noha Marianna Komlos Kanada legnyugatibb tartományában, Brit Columbiában született, közelebbről a mindössze 8100 lakosú Kitimat városában, Komlós Sándor és Komlós Marianna gyermekeként, két testvére Sándor és Teréz. Bár több információt nem találtunk a családról, bizonyára magyar származású famíliáról van szó.

Mielőtt az 1969-ben született Marianna Komlos elkezdett volna a testépítéssel foglalkozni, 163 centije mellé 89 kiló párosult, mire pedig színpadra, illetve ringbe lépett, csak 61 kiló volt a versenysúlya. Karrierje elején regionális versenyeken, illetve több magazin címlapján is szerepelt, a Flex című kiadvány főszerkesztője, Jerry Kindela azt mondta róla akkoriban, ő a legszebb testépítő, akit valaha látott.

A fitneszmodellről többet is megtudhat a csupasport.hu weboldalon, ahol videókat és képeket is nézegethet formás idomairól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik