A tavalyi világbajnokság után nem igazán sikerült rendbe hozni a 2015-ben, 24 órás futásban vb-aranyérmet szerző Nagy Katalin lábát, ráadásul a világjárvány miatt lezárták a Bahama-szigeteket, Nassaut, így hónapokig orvoshoz sem tudott menni, de végül megoldotta a problémát, és szeretne még szép eredményeket elérni.

„Sok mindent átértékeltem, én is változtam. Évekig a futás alá rendeltem mindent, aminek meg is lett az eredménye, hiszen világbajnoki címet szereztem, aztán bronzérmes lettem – mesélte a Csupasportnak. – Nem sajnáltam az időt és az energiát az edzésre fordítani, ám ma már más a fontossági sorrend.”

Mint mondja, ma már könnyebben hagy ki egy futást egy baráti vacsoráért, ha fáradt, vagy ha éppen a párjával biciklizni, kirándulni mennek. Büszke a világbajnoki címére, ám néhány év távlatában nem az arany csillogása maradt meg neki, hanem az élmények, amelyeket gyűjtött.

A teljes interjút megtalálják a Csupasport honlapján, ahol olvashatnak arról a szerencsétlenül járt szörfösről is, aki a súlyos balesete után úgy menekült meg, hogy Tom Hanks egyik filmjéből vett segítséget.