Csupasport: a 24 órás Eb utolsó órájában is élvezettel futott

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.09.23. 19:23
Címkék
Beda Szabolcs először vett részt nemzetközi ultraversenyen, s a veronai 24 órás Európa-bajnokság remekül sikerült számára. A magyar futó 257.049 kilométert teljesített, így Zétényi Szvetlanához hasonlóan legjobb magyarként a tizenkilencedik helyen végzett.

„Mivel korábban még soha nem voltam nemzetközi ultraversenyen, nem tudtam, hogy mire készüljek – nyilatkozta a Csupasportnak Beda Szabolcs. Nehéz volt előre tervezni, nem ismertem a mezőnyt, nyilván azt tudtam, hogy Aleksandr Sorokin kimagaslik.”„Mivel korábban még soha nem voltam nemzetközi ultraversenyen, nem tudtam, hogy mire készüljek – nyilatkozta a Csupasportnak Beda Szabolcs. Nehéz volt előre tervezni, nem ismertem a mezőnyt, nyilván azt tudtam, hogy Aleksandr Sorokin kimagaslik.”

Beda Szabolcs a nehézségekről és arról is mesélt, hogyan élte meg a 24 órát –a teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

A szabadidős oldalon olvashat a tapolcai Taigetos Special futóversenyről, amelyen 10 kilométer után körönként egy versenyző kiesik, és a végére csak a győztes marad versenyben. A Csupasport a Spartathlonra is hangolja olvasóit, a szeptember 30-án rajtoló viadalról szóló sorozat pénteki része ide kattintva olvasható el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik