Bajnokok reggelije: Az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik – Busa Gabriella

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.10.26. 10:47
null
A negyedik részben Busa Gabriella (jobbra) volt Kárpáti Rebeka vendége (Fotó: Tumbász Hédi)
Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Busa Gabriella, háromszoros kick-box-világbajnok, a 2020-as Exatlon női győztese volt a vendégünk.

Busa Gabriella, a háromszoros kick-box-világbajnok nyomozó, aki az Exatlon Hungary című műsorban vált országosan ismertté, egy igazi egzotikus étellel készült.

„Kacsamellet fogok csinálni, kicsit ázsiai beütéssel. Nagyon szeretek enni, imádom a világ ízeit. Ami még a szívemhez közel áll, az az olasz konyha, illetve az ázsiai. Persze amíg versenyeztem, ezekről mind le kellett mondanom.”

Busa Gabriella elárulta, karrierje során rengeteget kellett fogyasztania, mint ahogy az szinte minden küzdősporthoz hozzátartozik.

„A világversenyekre az utóbbi években hat-nyolc kilót kellett fogynom minden felkészülés során. Igyekeztem okosan csinálni, tudatosan megterveztem a diétáimat már hat-hét héttel a versenyek előtt.”

A Nemzeti Sport és a Príma közös sorozatának negyedik részében Busa Gabriella elárulta, milyen élményeket szerzett az Exatlon című televíziós műsorban, aminek köszönhetően országosan is ismertté vált, illetve arról is beszélt, mennyire nehéz volt összeegyeztetni sportolói karrierjét nyomozói munkájával.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik