Az Év Sportolója Gála 2020: „Ha rossz napom van, arra gondolok, Európa-bajnok lettem”

Vágólapra másolva!
2021.01.11. 21:53
2020-ra nem mindenki gondol vissza jó szájízzel, Karakas Hedvig viszont kivétel, hiszen ez az év hozta el neki a rég vágyott sikert, az Európa-bajnoki címet. A BHSE cselgáncsozója bízik benne, hogy a 2021-es évben is a hasonlóan céltudatos és nem görcsös Hédit láthatjuk a tatamin.

„2020 nagyon nehéz év volt, nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem. Teljesült egy régi célom, hiszen végre Európa-bajnok lettem, jól jöttem ki abból a felfordult világból, ami körülöttünk zajlik. Ha kicsit rosszabb napom van, akkor mindig arra gondolok, hogy Európa-bajnok lettem, meg tudtam csinálni és ez erőt ad. Nagyon szeretnék 2021-ben olyan mentális állapotban felkészülni, élni a mindennapjaimat, ami az elmúlt időszakot jellemezte. Egy stabil, céltudatos és egyáltalán nem görcsös Hédi jellemzett, nem olyan, mint amilyen az előző világversenyeken voltam. Az a cél, hogy ezt a tokiói olimpiáig megtartsam" mondta az NSO Tv-nek a díjátadó után.

Videónkban arról is beszélt, mit jelent neki, hogy az év női sportolójának választották. A köszöntöjében megemlítette, hogy edzőjének, Toncs Péternek bizony néha a hisztijeit is ki kellett bírnia, rákérdeztünk, vajon az olimpiáig még mennyit kell elviselnie?

A GÁLÁRÓL BŐVEBBEN ÉS A TOVÁBBI GYŐZTESEKRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik