Asztalitenisz Eb: Imre Leila a főtáblára jutott

Vágólapra másolva!
2021.06.23. 20:11
null
A friss magyar bajnok Imre Leila főtáblás az Eb-n (Fotó: Tumbász Hédi)
Imre Leila megnyerte utolsó selejtezős mérkőzését, Lakatos Tamás viszont kikapott az egyes küzdelmek ugyanezen szakaszában, míg a vegyes párosoknál az olimpiai kvótás duónk, Szudi Ádám és Pergel Szandra már a legjobb 16 között van a varsói Európa-bajnokságon.

A friss magyar bajnok Imre Leila három szettben, magabiztosan győzte le a portugál Rita Finsselt, így ő is csatlakozott az alanyi jogon főtáblás Póta Georginához és Pergel Szandrához, valamint a selejtezőcsoportjából egyenes ágon továbbjutott Bálint Bernadetthez. A férfiak mezőnyében ez nem jött össze Lakatos Tamásnak, akit horvát versenyző búcsúztatott, de a férfiaknál is szoríthatunk magyar főtáblásnak, hiszen a selejtezőből már korábban feljutott Szudi Ádám és Ecseki Nándor.

Akiknek az esti vegyes páros küzdelmek során ismét jelenésük volt, olimpiai kvótás duónk, vagyis a Szudi, Pergel kettős fehérorosz riválist legyőzve jutott a nyolcaddöntőbe, a korábban selejtezős Ecseki, Bálint páros a főtábla első fordulójában német ellenféltől szenvedett vereséget.

EGYÉNI EURÓPA-BAJNOKSÁG, VARSÓ
Férfiak. Egyes. A főtáblára jutásért:
Zeljko (horvát)–Lakatos Tamás 3:0 (8, 7, 8)
Nők. Egyes. A főtáblára jutásért:
Imre–Fins (portugál) 3:0 (9, 9, 6)
Vegyes páros. A 16 közé jutásért:Szudi Ádám, Pergel Szandra–Ruklecov, Baravok (fehérorosz) 3:0 (6, 9, 5),Qiu Dang, Mittelham (német)–Ecseki Nándor, Bálint Bernadett 3:0 (9, 9, 9)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik