Ajánló: triálos sztárok és futólegendák éve

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.01.02. 17:15
A koronavírus-járvány miatt eseménytelenné váló évben sem maradtunk nagyszerű eredmények nélkül, zárásként összegyűjtjük ezeket. Sorozatunk utolsó, negyedik részében olyan exkluzív, külföldiekkel készült anyagainkat idézzük fel, amelyekhez hasonlók miatt 2021-ben is érdemes lesz a csupasport.hu-ra kattintani.

Zach Bitter megdöntötte Csécsei Zoltán futópadon elért 12 órás és 100 mérföldes csúcsát, honlapunknak beszélt arról, miként kezdett futni, hogy az első ultramaratoniját 2010-ben teljesítette, és hogy felesége ötlete volt a csúcsdöntéskísérlet.

Még 2019 szeptemberében sokkolta a futóvilágot, amikor Enrico Maggiolát elütötte egy autó egy zebrán. Kómába esett, és bár az orvosok szkeptikusak voltak az ébredésével kapcsolatban, magához tért, s amint tehette, ismét futni kezdett. Honlapunknak azóta kétszer is beszélt.

A teljes 2020-as összeállítást exkluzív anyagainkról elolvashatják a Csupasport oldalán, ahol tanácsokat adunk azzal kapcsolatban, hogyan fejleszthetjük az izmainkat a természetben, és újra elolvashatják egyik legnépszerűbb tavalyi cikkünket a magyar hegymászó-válogatott kaukázusi kalandjáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik