Ajánló: Penge, a Mr. Olympia vár a visszavonulással

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2020.12.07. 17:48
A világ legrangosabb testépítőversenyét bemutató sorozatunkból Dexter Jackson sem maradhat ki, aki korábban bejelentette, befejezi pályafutását, de a járványhelyzet megváltoztatta álláspontját.

Az aktív profi testépítők doyenje, Dexter Jackson állítólag utolsó Mr. Olympiájára készül, de ha a jövőben mégis újra látjuk a testépítés csúcseseményén, ne lepődjünk meg, Jackson már csak ilyen. A december 17. és 20. között Los Angelesben sorra kerülő Mr. Olympia nyílt kategóriájának mezőnyében az 51 éves testépítő lesz a legidősebb. Talán ezért gondolta úgy, itt az ideje, hogy búcsút intsen a földkerekség legjobb hivatásos testépítőit felvonultató eseménynek.

Dexter Jackson 2008-ban nyert, s Chris Dickerson (1982), Samir Bannout (1983), Shawn Rhoden (2018) és Brandon Curry társaságában (2019) az egyszeres Mr. Olympia-győztesek táborába került.

Lehet azonban, a nyáron pontosan ezért vonta vissza februárban tett kijelentését, amely szerint abbahagyja a versenyzést. A Penge becenevet viselő amerikai a télen jelentette be, a decemberi lesz az utolsó Mr. Olympiája.

További részleteket megtudhat a csupasport.hu weboldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik