Aerobik: magyar parádé Szlovákiában, tíz arany, tizenhat érem

Vágólapra másolva!
2010.04.12. 15:47
Címkék
Roik Zsolt parádézott az aerobikosok Slovak Openén Érsekújváron, ahol egyéniben és Lendvay Dórával párosban is győzött. Az Osztafin Anna, Ujvári Cecília, László Orsolya, Táskai Anita, Ferenczy Edina, Borlai Sára összetételű magyar csoport is az első helyen végzett.

A felnőtt és utánpótlás kategóriákban rendezett versenyen az egész magyar válogatott kiválóan teljesített: 10 arany, 5 ezüst és 1 bronz a magyar csapat mérlege.

A felnőttek között Roik Zsolt volt a legjobb, aki a saját maga által készített új gyakorlattal megnyerte az egyéni versenyt, Lendvay Dórával pedig szintén első lett vegyespárosban, itt is egy nehezített, átalakított gyakorlattal léptek színpadra. A tajvani Világjátékokon is sikeresen szereplő Roik egyébként az Open legeredményesebb versenyzője is lett, így külön elismerést is kapott.

A magyar csoport is hibátlanul teljesített, és aranyérmet nyert Osztafin Anna, Ujvári Cecília, László Orsolya, Táskai Anita, Ferenczy Edina és Borlai Sára. A felnőttek további kategóriákban is remekeltek, Tyeklár Ramon ezüstérmet gyűjtött be, Hegyi Dóra pedig bronzot.

Az utánpótlás szinte valamennyi kategóriában brillírozott: mindegyik kategóriát megnyerték a magyar fiatalok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik